Janto Garrucho info@jantogarrucho.net <![CDATA[Obres]]> http://www.jantogarrucho.net/ca/pintures En aquest saló podrem anar admirant al llarg del 2014 les noves obres hiperrealistes del pintor Janto Garrucho, que s'aniran incorporant al llarg de l'any vigent.

Nous quadres recent sortits del cavallet de l'artista que ens aniran mostrant la seva trajectòria anual.

Nous llenços, noves pintures, noves creacions, que no deixaran de sorprendre'ns pel seu realisme i qualitat.

Com sempre ens ofereix Janto Garrucho, seran sens dubte olis altament rics en matisos i detalls, per descomptat també trobarem seus nus i els seus quadres amb simbolisme.

Un plaer per a la vista i els sentits que en contemplar la bellesa d'aquests quadres mai queda indiferent.

 

E.Puig

]]>
<![CDATA[Pintura hiperrealista]]> http://www.jantogarrucho.net/ca/pintures/pintura-hiperrealista En aquest nou estil on busca l'exposició del màxim detall en una secció del cos en la pintura hiperrealista a l'oli de Janto Garrucho ens trobem novament amb una explosió de colors i realisme. En aquesta ocasió ens mostra una altra visió del nu femení portant-nos a apreciar, com en un suculent plat d'un gran xef, on una petita fracció és un món en el qual "el detall de mínim" és el sumun de màxim. Aquests fragments de nus d'aquest hiperrealista ens parla de la perfecció en el traç tant del dibuix de l'obra a l'oli en un tot igual que en el simple gest d'una mà o en la profunditat d'una mirada. En aquestes obres ens mostren una tendència nova en el seu estil de pintura hiperrealista a l'oli ple de sensibilitat en la qual el detall és el tot.

]]>
<![CDATA[Nus hiperrealistes]]> http://www.jantogarrucho.net/ca/pintures/nus-hiperrealistes El pintor hiperrealista ens mostra en aquests olis de nus de dona una especial sensibilitat en les seves pintures a l'oli, detalls increïblement treballats oferint-nos una perspectiva profunda més enllà del que és real plasmant un superat realisme.
Un moment íntim i sensual com un nu es converteix a ulls del pintor realista en una escena de gust refinat convertint-lo en un nu artístic
En aquesta galeria la pintura hiperrealista ens mostra un món dins el realisme en el qual el pintor traça amb l'oli un món paral•lel amb les seves pintures més enllà del que és real, treballant fins al més mínim detall, creant sensacions càrnies i textures en els teixits, infonent ànima al llenç.
En aquests olis els nus ens mostren la bellesa de la dona, la cara romàntica del realisme o "realisme romàntic" com a Janto Garrucho li agrada dir.

]]>
<![CDATA[Nus realistes]]> http://www.jantogarrucho.net/ca/pintures/nus-realistes En aquesta nova galeria de pintures de nus femenins trobem l'obra d'aquest pintor del realisme Janto Garrucho.
Aquest saló conté l'element pictòric per excel•lència, els nus de dona, on els quadres d'aquest artista ens mostra el seu domini en l'art del la pintura, és a l'incansable estudi a la recerca de la perfecció dels pintors realistes i el seu afany pel volum femení i les formes de la dona, el treballar el oli transmetent sensacions, reflectint textures sense matèria, només amb pinzells i pintures a l'oli.
L'elegància en els colors i la bellesa en les formes, a part indivisible en la pintura de Janto Garrucho.
En aquests quadres on el realisme, l'art, la llum i els colors envolten a la dona ens mostra la seva habilitat per plasmar la bellesa en la seva obra.
Pocs són els que, com Janto Garrucho, són capaços d'enaltir en les seves pintures de nus femenins, en un simple quadre, aquesta delicadesa pura i natural de la dona.

]]>
<![CDATA[Nus femenins]]> http://www.jantogarrucho.net/ca/pintures/nus-femenins Si ens endinsem en l'art del nu a l'oli d'aquest pintor, podem delectar la nostra vista desfilant per una infinitat de belles obres on el realisme del mateix sembla prendre moviment. D'altra banda, si llisquem la mirada cap a qualsevol senzill i simple nu hiperrealista d'aquest saló, podem veure obres de gran riquesa en el detall figurista. L'art del nu a l'oli d'aquesta sala ens parla de passió, on el pintor ha plasmat la sensualitat i la màxima bellesa d'un cos nu quan s'exposa a la naturalitat d'un instant íntim captat per la retina de l'artista. L'art del nu a l'oli ens parla d'una sensibilitat extrema, on només el traç sensible d'un gran artista és capaç de transportar-nos.

]]>
<![CDATA[Nus de dona]]> http://www.jantogarrucho.net/ca/pintures/Nus-de-dona A aquest saló de pintura hiperrealista de Janto Garrucho podríem donar-li el nom de quadres nus de dona.
En el seu art, la gairebé obsessió pictòrica pel nu femení.
Ens mostra en els seus quadres diverses facetes. Des de la forta personalitat d'un retrat, on la dona es mostra segura i altiva malgrat el seu cos gairebé nu, simbolisme de les adversitats futures de la vida, unes pintures hiperrealistes on també juga un paper important una història que fa d'uns senzills quadres alguna cosa més que això.
Desfilant per aquesta galeria de pintura que ens presenta observem una altra faceta de la dona, la seva intimitat, la jove nua després del bany, o la dona amagada en un jardí, essència de pintura hiperrealista.
En aquest saló, com en els altres sense dubte, és una prolongació de la temàtica del pintor Janto Garrucho que ens mostra la seva visió estètica en els seus quadres de nus de dona.

]]>
<![CDATA[Surrealisme]]> http://www.jantogarrucho.net/ca/pintures/surrealisme Janto Garrucho ens porta de la mà al món surrealista, ple de simbolisme, on plasma la riquesa d'uns somnis i emocions on l'art transcendeix al món psíquic de l'imaginari i irracional. En aquests quadres l'artista recrea la realitat d'un subconscient, oníric i imaginari més enllà de la realitat. La seva paleta ens transporta entre un ampli ventall de llum i color al món dels somnis on predominen els designis dels sentiments més que la raó en forma de llenç. Aquests quadres, objectes únics de gran bellesa on es fusionen el realisme de la figura amb el surrealisme, aquesta creació de somnis on l'art dóna curs a la imaginació.

]]>
<![CDATA[Realisme romàntic]]> http://www.jantogarrucho.net/ca/pintures/realisme-romantic En aquests olis de realisme romàntic que ens mostra el pintor Janto Garrucho, ens trasllada a un món bell, uns instants idíl•lics on la màxima expressió és, què bell és viure!
En aquest saló de quadres amb colors càlids i moments dolços, tenim des del pare que ajuda a anar amb bicicleta al seu fill en un dia d'estiu per un sender empinat i tortuós a dones descansant de la passejada en jardins silvestres, o amb aquest càlid mar de fons evocant bons moments, per això Janto Garrucho a aquests olis anomena realisme romàntic

]]>
<![CDATA[Bodegons a l'oli]]> http://www.jantogarrucho.net/ca/pintures/Bodegons-a-l-oli En aquest saló de pintura realista ens trobem amb una altra faceta d'aquest artista Janto Garrucho, els bodegons. Ell, pren la natura morta i la inunda de colors convertint-la en pintures plenes de cromatisme, serenitat i harmonia. Aquests quadres ens ofereixen la unió d'un bon conjunt on l'oli és el fil conductor que desemboca en aquestes pintures de gran bellesa on se'ns mostra l'habilitat i destresa d'aquest artista per capturar el detall de la textura i l'elaboració de la composició de tots els seus quadres. Un cop més en aquests bodegons ens sorprèn en el seu traç realista que transforma amb la seva pintura un objecte quotidià en un element d'extrema delicadesa.

]]>
<![CDATA[Hiperrealisme urbà]]> http://www.jantogarrucho.net/ca/pintures/Hiperrealisme-urba L'hiperrealisme en l'art urbà és una altra nova faceta del nostre artista Janto Garrucho on, en una nova ànsia per explorar nous horitzons, dóna un gir sobre si mateix per reinventar-se en l'art de la quotidianitat. En les seves obres d'art urbà no ens abandona la figura humana, pilar i eix de força en l'art d'aquest pintor, únicament les seves figures traspassen el poètic per penetrar en el real, on sense abandonar el seu hiperrealisme ens porta al mundanal soroll de la ciutat , i plasmar en aquest seu art urbà tota l'essència de la vida quotidiana.

]]>
<![CDATA[Realisme urbà]]> http://www.jantogarrucho.net/ca/pintures/Realisme-urba En aquesta galeria dedicada al realisme urbà podem trobar escenes de la quotidianitat, colors i gent de la ciutat. Com la imatge superior d'un pintor artístic en exposició a les rambles, el pintor a captat dins el realisme l'essència del moment, refugiat de les gents, l'oli de la mà de Janto Garrucho capta les ombres d'un calorós dia i la quietud de l' home al descans, un moment de compres, també a les rambles, a resguard de la calor després de les parades o una escena bohèmia d'un músic de carrer el qual sembla transmetre'ns les seves notes a través de l'oli.
En l'art del realisme urbà Janto Garrucho se centra més en aquest instant de les gents que en el tot de la ciutat.

]]>
<![CDATA[OBRAS 2013]]> http://www.jantogarrucho.net/ca/pintures/quadres-2013 <![CDATA[OBRAS 2012]]> http://www.jantogarrucho.net/ca/pintures/quadres-2012 El pintor hiperrealista ens mostra una especial sensibilitat en les seves pintures a l'oli, detalls increïblement treballats oferint-nos una perspectiva profunda més enllà de la realitat plasmant un superat realisme.
Un moment íntim i sensual com un nu es converteix a ulls del pintor realista en una escena de gust refinat convertint-lo en un nu artístic, o aquell moment d'oci, on un jove amb la seva moto, mostra com el pintor va captar aquest moment de reflexió i pau.
Una obra hiperrelista com uns nens dirigint-se a un parc en un passeig de tarda d'estiu i com l'oli cobra vida al moviment del tul blau del vestit de la nena., O com la pintura realista recull tant la quotidianitat d'una trucada de telèfon o una lectura en un parc com una obra mística d'unes mans partint un pa convertint-lo en un moment del realisme pictòric.
"La pintura hiperrealista ens mostra un món dins del realisme en què el pintor traça amb l'oli un món paral · lel en les seves pintures més enllà de la realitat, treballant fins al més mínim detall, hiperrealisme urbà, nus artístics ... poden ser alguns estils del pintor hiperrelaista Janto Garrucho "
 
 
E.Puig
]]>
<![CDATA[OBRAS 2011]]> http://www.jantogarrucho.net/ca/pintures/quadres-2011 L'artista de l'hiperrealisme urbà ens parla d'un pintor d'inquietuds artístiques de la quotidianitat, tria acuradament les imatges que configuraran les seves futures pintures realistes que en un principi passen d'una simple fotografia a una obra a l'oli.
En aquesta col · lecció del 2011 podem trobar escenes de la quotidianitat com la imatge superior d'un pintor artístic en exposició a les rambles, el pintor a captat dins del realisme i hiperrealisme l'essència del moment, refugiat de la gent, l'oli de la mà de Garrucho capta les ombres d'un calorós dia i la quietud de l'home en el descans, un moment de compres, també a les rambles, a resguard de la calor després de les parades o una escena bohèmia d'un músic de carrer el qual sembla transmetre'ns les seves notes a través del oli. Si ens endinsem en els nus d'aquest pintor, podem delectar la nostra vista desfilant per un bell nu hiperrealista en repòs sobre un mantó de Manila perfectament delineat en què tal és el seu realisme que els serrells del mateix semblen prendre moviment, o si llisquem la mirada cap a un altre senzill i simple nu hiperrealista, en què el sol el gest pudorós de la model ens parla tant del seu gest com de la seva personalitat, un oli perfectament ric en detalls que encara parc en fornitures no per això és un oli menys bell, un altre dels bells denudos hiperrealistes d'aquesta sala no parla de passió, també simple però bells oli de dona allunyant d'esquena sobre un vellut vermell, on el pintor ha volgut plasmar la sensualitat de les seves pintures amb el simple detall d'un color agressiu a la una que càlid. Les pintures realistes d'Garrucho marquen un realisme carregat d'un gran significat.

 
E.Puig

 

]]>
<![CDATA[OBRAS 2010]]> http://www.jantogarrucho.net/ca/pintures/quadres-2010 Jose Antonio Garrucho s'inicia en aquest any el seu camí pel moviment hiperrealimo urbà. Després d'anys, treballant com a únic ambient seu estudi aquest pintor hiperrealista decideix traslladar la vida urbana als seus olis, i igual que en els seus nus, aquests paisatges urbans de les seves pintures actuals també ens parlen d'un món on el realisme va mes enllà del real, cada quadre té la seva pròpia essència si no admirem l'escena de les compres a les rambles on la noia rebusca entre el seu moneder mentre darrere seu un home està immers en alguna cosa que crida la seva atenció més enllà, aquest quadre en concret sembla tenir vida pròpia i que aquest noi que al principi sembla en un segon pla, no perd protagonisme en absoluta doncs sembla que d'un moment a un altre pugui girar-se, una altra d'aquestes pintures realistes que ens parla és la d'aquests transeünts anònims que en un moment de les seves vides i un lloc determinat es creuen, cadascú en el seu món, en els seus pensaments, en comú la calor, aquesta calor que transmeten aquests raigs de sol traçats a l'oli, aquest hiperrealisme traçat a pinzell sobre tela podria molt bé ser una qualsevol de les nostres finestres Garrucho aconsegueix en la llum i calidesa de les seves pintures donar tal realisme a les seves obres que podria molt bé dir que és una imatge real. Podem observar també que no abandona per això la seva temàtica inicial del nu artístic, en aquesta sala observem dos d'ells, a qual mes bell, una altra bella incorporació d'aquest artista és que decideix traslladar els cossos als seus llenços amb tots els detalls incorporant un toc salvatge als seus nus en afegir els tatuatges del cos de la model, un bell i clàssic nu amb toc místic i actual.

 

E.Puig
]]>
<![CDATA[OBRAS 2009]]> http://www.jantogarrucho.net/ca/pintures/quadres-2009 En aquest saló el pintor hiperrealista Garrucho ens proposa una àmplia varietat d'olis significatius, art amb simbolisme.
El primer quadre que trobem el titula "La coronació de la clonació" en aquestes dates la història ens marca com l'home juga a ser Déu amb la creació de clons animals, Garrucho ens mostra en la seva obra una figura d'home emulant la figura d'Déu en la creació humana en el terrenal, hiperrealisme absolut amb detalls extrems. Un altre oli amb gran simbolisme és el titulat "El naixement del faraó" en aquesta obra veiem com la mare, nua i mortal com la resta dels seus servents recull al seu fill de les aigües del Nil el qual és lliurat per les deesses del riu a la seva mare, fixem-nos en el detall que ens mostra el serf alçant les aigües perquè la seva senyora abast al nen i la segona figura com ofereix les seves oracions al vent, gran oli hiperrealista amb bells matisos de color i llums. El tercer dels quadres d'aquest estil "Arc de Sant Martí" on podem trobar un gran nu hiperrealista femení on el pintor hiperrealista Garrucho ens posa a la dona com a mare naturalesa i el domini que aquesta té sobre els elements, aigua i llum formen un preciós arc Sant Martí sobre el palmell de la mà, naturalesa i dona dues nues, igual que l'obra de "El naixement de Venus" dona nascuda de les aigües també natura i llum, dues pintures d'exquisida senzillesa i suma elegància.
Fora d'aquestes obres realistes del simbolisme aquest saló també ens mostra varietat de temes on aquest pintor hiperrealista ens segueix mostrant el seu gran domini amb l'art pictòric, majestuositat de llums i colorit de variada temàtica.

E. Puig

]]>
<![CDATA[OBRAS 2008]]> http://www.jantogarrucho.net/ca/pintures/quadres-2008 Una nova finestra a l'obra estrella d'aquest pintor hiperrealista Garrucho.
Aquest saló conté l'element pictòric per excel · lència de Jose Antonio, el nu femení, tema predilecte d'aquest artista on ens mostra la seva destresa en el dibuix, el seu gust pel disseny i el seu afany pel volum i les formes, dividits en dos estils de pintures, en uns podem veure fons foscos on el cos és el principal element, evocant potser a l'època tenebrista de la pintura, els altres olis però el seu matís principal és la llum, cossos vius, cridaners en volums i subtilesa i elegància en els colors. Tots ells amb un comú, sensualitat i erotisme on aquest oli traçat delicadament ens ofereix sensacions íntimes.
A la cantonada inferior dreta tornem a trobar una de les primeres obres del simbolisme del pintor Garrucho "El petó".
Aquest oli carregat de tendresa, ens mostra un nen que abandonant la seva infantesa i endinsant-se en l'adolescència idealitza la figura femenina i somia amb el seu primer petó, podem observar com novament l'element naturalesa juga un paper principal en entendre a la infantesa com a pura i neta , igual que la natura.

E.Puig.

]]>
<![CDATA[OBRAS 2007]]> http://www.jantogarrucho.net/ca/pintures/quadres-2007 A aquest saló del pintor hiperrealista Janto Garrucho podríem donar-li el nom de dona i naturalesa, dues de les seves passions.
Aferrat a la seva obsessió pictòrica per les línies del cos femení, aquest pintor ens mostra diverses facetes de l'interior de la dona, passant des de la forta personalitat d'un retrat, on la bella jove es mostra segura i altiva malgrat els cels tempestuosos, simbolisme les adversitats futures de la vida, un oli d'impacte totalment hiperrealista on també juga un paper important el simbolisme, on un simple fons és més que això.
Desfilar la vista també per la següent pintura on la intimitat és element palpable d'aquest treball, el jove, encara nua després del bany, tapa la seva nuesa en un gest reflexiu mentre observa el seu reflex, bell oli realista amb matisos salvatges.
Una altra obra de gran realisme d'aquesta sala, que tanca el misteri del simbolisme és "El secret". Al la noia, amagada com en un jardí secret, asseguda al costat d'una font oculta al món, guarda amb recel a les mans un bell secret que lluent i tímid s'aixopluga a les mans.
El hiperrealisme és sens dubte una prolongació de les mans del pintor Janto Garrucho.

E.Puig

]]>
<![CDATA[Exposicions]]> http://www.jantogarrucho.net/ca/exposicions  

 

Del 28 abril 2016


A l' 18 maig 2016


en :
Galeria d'Art Mar
Pau Claris, 120
08009 BARCELONA

]]>